Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ultrarapid Carlos Castaneda Och för allt jag inte ännu är


Resan till Ixtlan

en drömmares konst

en resa

en jag är en tarot

hur vägleder du mig?

en konsekvens 

i din tydliga frånvaro

jag hör smatter

vems verklighet skall jag söka?

karaktären ändrar sig liksom min

du vet mitt seendes insikt

jag är tyst under din

din allegoriska stil 

jag duplerar, kuperar min Don Juan 

döden är min

liksom kärleken 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-03 00:24



Bookmark and Share


  Stay Golden
Lovely, passionate!
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP