Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utväg

hela natten

 jamar katten 

vrålar gärna

skär min hjärna

  

 tar ett kliv för

 en   kniv

  

VILKET DRAMA

kisse misse

kom till mamma




Bunden vers (Rim) av alicja lappalainen VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2019-01-03 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP