Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till mina innerligt älskade bästa vänner, så tacksam! <3


När du finns där

en ovärdelig känsla när du finns där 

här för mig 

du tänder min brasa

ger mig mat

vaktar på mig i mitt tillstånd

när världen känns ensam och kall 

hjärtsorg bryter min bärande mark 

En trygghet bland ovisshet 

Ett stöd i mörkret

När modet är svagt

Vita lamm kallar i dina ord

Du är mig värdefull som vatten sin blomma

Du ser till mig i stöd och nöd

Oupphörligt det tryggaste jag har. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-05 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skildrar vänskapen som något mycket stort - som "stöd i mörkret" och "en trygghet bland ovisshet". En sådan vän vill väl alla ha. Har Du adressen?
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP