Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan

jag är som kulan inuti kompassen

på instrumentbrädan på ett skepp i gungande hav

på ett flyg som gör loopar i turbulens bland cumulus moln 

en Ford Mustang 69 i snabb fart på serpentinvägar

med regnbågen emellan dalarna och

brudbuketts blommor på pedalerna

jag är som kulan inuti kompassen

i väntan på att få stabiliseras i beslutet

I väntan på att pilen skall peka på rätt väderstreck 

vilket är mig densamma, bara den stillar sig

i stabilt läge tills jag kan följa den givna vägen

vår väg.

 

...jag fann en gång ro

[ I vår kavlugna ljuvliga sommar med mig som kapten

vår vackra snöfyllda vinter bland gnistrande stjärnor]




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-04 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP