Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din lilja

 

Så vacker var er Liljaz tid

så vacker vår dag

så svävar vi

själfullt sväljer vi våra djupa kyssar

en mun förmycket

så mycket av vår flod

ditt innan hav, din vik

så melodiskt i vår ocean

jag kan alla ord

era, dina, mina, våra

jag hittade dem

redan då

jag vet dem

utan ett ord

i blindo

för att se

så ont gör inte tårar

Så ont gör bara livet

att äntligen släppa taget

så ont bränner inte segel

Så ont gör bara när 

man vet att ... ..... ... ... .....! 

att tiden har funnit en väg ut

för en ny dag, du bedyrade

Så ont och ljuvligt brinner alltid luften

i våra andetag, era, våra, era

äntligen inte svag

 

inte när man ser

inte när man vet

äntligen ett ord som flår

äntligen jag som du som jag 

En dag 

Som jag förstår

Du flår

Som en lilja




Fri vers av Songbird VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-04 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver omfångsrikt med toppar och djup som inte är kullar och strandnära :)
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP