Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Birk för inspiration


Vintergata (haiku)

Vintergatan var 
vackert plogad och sandad 
för nattlig vandring.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-06 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå