Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Nils Ferlin En döddansares visor


Sista dikten

När jag gör min svanesång
har livet har inte alltid
varit glädje och sång

Men jag har stått ut
och haft lyckan på lut
tack vare kärleken
som alltid varit min vän

Nu bärs jag bort
i min sista transport
tack farväl adjö
nu är jag äntligen dö




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-08 08:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det blev det i fallet pojken och vargen också - sant. Men då var det ingen som trodde pojken.
2019-01-09

  Fulbergarn
ont i huvudet och sveda i ögonen har gjort att jag inte skriver för tillfället, men lycka till med romanen
2019-01-08

  Kungskobran VIP
Skillnaden är att förr eller senare blir det alltid sant
2019-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Vi har sett så mycket av den här varan här, att det snart blir - eller redan har blivit - som pojken som ropade varg.
2019-01-08

  DavidM VIP
Hoppas allt är väl, och att du fortsätter skriva.
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP