Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en konstnär.

En söt flicka,
en vacker man,
en skapares tanke
och skapelsen sätts i brand.

Omväxling ger för skaparen
kontrasterna i hans liv,
naturen ger kulturen
och friheten ger liv.

Jag skulle vilja skriva mycket längre
men stannar här en stund.
för kärleken jag känner
den gör mig lugn.

Men ändå, några ord på vägen
de skänker världen tröst
från en poet i fjärran
till ett kostnärsbröst.




Övriga genrer av Leko
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-08 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko