Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖM?

Jag ser dig komma
men plötsligt är du borta.
Men du var ju där
var det bara en dröm?
Det går så fort.
Jag hinner inte med
men stannar en stund
så jag hinner vakna.




Övriga genrer av Leko
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-09 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko