Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Författaren Yann Moix hävdar att han är "oförmögen" att älska en kvinna över 50 år.


Oförmögen och omogen

kukens idée fixe

lex Yann Moix




Bunden vers (Rim) av alicja lappalainen VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-01-09 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP