Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld

sätt inte eld på dig själv

för att hålla andra varma 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-27 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP