Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅLDTÄKT.

Allt vad du gör eller försöker göra
mot eller med andra,
naturen, människorna eller djuren
utan deras medgivande
är våldtäkt eller försök till våldtäkt.

Att utnyttja andra är våldtäkt.

Att exploatera andra är våldtäkt.

Att förtala andra är våldtäkt.

Att diskriminera andra är våldtäkt.

Att förtrycka andra är våldtäkt.

Att hävda eller tillfredsställa sig själv
på andras bekostnad
är alltså våldtäkt.

Det finns många olika uttryckssätt
för våldtäkt,
både fysiskt och psykiskt,
men våldtäkt är alltid våldtäkt,
ett sätt att begå mord
utan att döda.





Övriga genrer av Leko
Läst 527 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-09 20:53



Bookmark and Share


  Birk Andersson
låt henne ligga där
sa exploatörerna
och lämnade
gruvan
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko