Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter Mörkret

hur säll var inte dagen som

livet intet visste om

hur vrång var inte vreden

som ännu inte funnit sång

hur klok var inte skallet 

som ekat i dess mistna lur

en fors efter vattenfallet

där fågeln drunknat i sin bur

hur ny blev inte dagen 

där solen fann sin häll

hur kvickt gnistrade inte lärkan

i väntan på sin givna tur 

hur lyckad blev inte en verkan

litet väsen bak sin allra största mur

hur märklig levande är inte ljuset

som finns där under & ovan din gud. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-11 01:00



Bookmark and Share


  limerick
Vackert diktat och illustrerat!
2019-01-11

  aol
Underbart så vackert skaldat vännen, dikten borrade sej in mot hjärtat,
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP