Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden: Bland vänner, 1983


INDIGNATIONSARMÉN

Nu kommer indignationsarmén

Usch och fy skäms och vet hut!

Nu tänker de ställa till en scen

och stipulera ett slut

Med PeKpinnarna i högsta hugg

och rosenfärg på kinden

man skrider indignerade

och ropar högt i vinden.

"Nu får det faktiskt vara nog!"

och "Nu får det väl räcka!"

De maler samma gamla mantran

vecka efter vecka

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/1 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2019-01-10 11:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, jag trodde inte att du kommenterade min kommentar, så det är lugnt.
2019-01-11

  BenGust VIP
Denna din text kanske avser
alla förståsigpåare som finns.
Mycket prat men ingen verkstad.

2019-01-11

  BenGust VIP
Hej"

Ber om ursäkt om du trodde iag kommenterade din kommentar!
DET GÖR JAG ALDRIG!
Så näsor i värdet gällde texten.
Har skrivit ny kommentar på den aktuella sidan så varför bry sig.

Med vänlig hälsning

Bengt Gustav

2019-01-11

  Viksten
Vilka syftar du på
Ibland kan det finnas skäl att vara
indignerad
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP