Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Sakta vandra,
svår balans,
ett djup på varje sida.

Inte klandra,
vacker dans,
att nya planer smida.

Ena sidan nästa tid,
den andra brast itu.
Vägen framåt stakas Nu!




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-10 14:26



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det finns mod i den här dikten. En vilja att gå vidare, framåt, trots allt. Fint!
2021-08-02

  Unikum VIP
Balans är väl kanske inte exakt det som de politiskt korrekta brukar hänge sig åt, så jag förstår vad du menar. :)
2019-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att vara vad de politiskt korrekta menar med balanserad.
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP