Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metafysik

Den stora fyllda tomheten i grundens metafysik

ditt vara eller inte, din fria vilja, min åskådning

Hur  är det möjligt att någonsin avgöra, ditt sannings värde?

Du är som Amazonas flod i alla bemärkelser 

Jag lovade evig ärlighet ändå är jag tingad luft på en vinyl

Fatalismen hägrar som någon slags Robinson Cruse som ligger på botten i en kista

Pandoras Pippi på en Söderhavsö och du saknar det du fyllt pinatan med

Tingens kausalitet är en vågskål av Frank Zappa med träben eller långt hår! 

Vad tror du slumpen är om vi blandar allt det du sett i bildformat

och av våra ord livets Abc allt i en masala kryddad tombola?

Varats bara Vara. Oddsen. 

Ni har ingen aning MR Pratt/ kärt barn har tydligen många namn

{sade hon som en quote i en tanke tanker}

...hörde jag inte ditt rop

...tog ni inte den första elden

 

 

Den gör sig fri som bara är.

Den gör sig lycklig den som är tacksam.

Den som lärt sig ödmjukhet och förståelse

Som inte blidkar massan för stilpoäng

Det är skillnaden

 

Glöm aldrig det. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-13 01:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du tar upp stora frågor om lycka, frihet och ärlighet. En livstil. Jag lutar åt detta är en religös betraktelse. Kanske.
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP