Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sändebud


Den finaste julklappen
var Ängeln
som mitt älskade barnbarn
hade gjort till mig
ett sändebud
från hjärta till hjärta




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-12 13:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2019-02-04

    Birgersdotter VIP
Så varmt och fint!
2019-01-16

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2019-01-15

  Anya VIP
Åhh så fin. Blir lite rörd av text och bild.
2019-01-14

  Respons VIP
En väldigt personlig present!
2019-01-13

  Chawa VIP
Åh så vacker gåva, ömsint förtäljt med kärleksvarma ord ”...från hjärta till hjärta”!
2019-01-13

  Marita Ohlquist VIP
En underbar kärleksgåva, bör hänga på en väl synlig plats!
2019-01-13

  Monika A Mirsch VIP
HJärtegåvan - den underbaraste - uppföljd av mormors smekande poetiska ord.
2019-01-12

  ULJO
Så varmt att få en sådan julklapp.
2019-01-12

  aol
Så vackert jag fick en tupp,
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP