Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSTRO.

Att lära mig att hålla
Något enda kärt i världen
trots hjärtats smala fålla
älska glöden i härden
och i oändlighet betrakta
det enda som är mig givet
för att väckas,
inte bryskt men sakta
till Livet.

Där finns min kärlek
där finns min tro
som stjäl min oskuld
men till slut ger mig ro.

En tro som är min egen
byggd av erfarenheter på min väg
den enda rikedom jag känner,
som inte är dömd i förväg
utan kan växa och bestå
trots att jag dör
då och då.





Övriga genrer av Leko
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-12 14:37



Bookmark and Share


  Pilträd
Så fin <3
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko