Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imaginär

förtvivlan, fantasi, poesi, frukt

Du som inte älskar så...tycker det är 

ängsligt, överdrivet, ombytligt, oförståeligt,

krångligt..och...och....

Säg den som är fri från tvivel 

du dolde mig,

du satte mig på prov,

i tysthet

Jag sade till dig att jag var sann,

Jag sade att jag alltid var ärlig

...om du frågade en fråga

Min Triumf

Det finns inget annat val för mig

...men det fanns en gång en början.

Och ett slut. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-23 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP