Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen

Det spelar ingen roll
vad som är sant eller lögn.
Diktarens underbara frihet




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-13 11:52



Bookmark and Share


  Engel
Lyrik är känsla utan värdering. Det fångar du fint.
2019-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Ja, !!45!!, Sverige är sannerligen förljuget!
Oärliga människor betraktar givetvis det som ett idealtillstånd.
2019-01-13

  Larz Gustafsson VIP
För mig spelar det roll.
2019-01-13

  Kungskobran VIP
Det kan nog vara knepigt här också
2019-01-13

    ej medlem längre
Det är därför Sverige är världens bästa land för en poet!
2019-01-13

  Öknens Ros VIP
I Sverige ja, men i diktaturer kan fel ord betyda fängelse eller döden.
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP