Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer jag nog att ändra, nålen darrar


Kompass, kompis.

en stund i glans

någon sorts referenspunkt
för hur livet kan vara

"där har jag varit, dit kan jag gå igen"

en dröm,

en tavla, ett foto, en dikt,


en pil som pekar ut riktningen
GÅ DITÅT

en inre kompass

önskar jag oss






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-01 04:59



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Snygga formuleringar och önskningar om riktning
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP