Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjden av dumhet

Inget gör en så dum som att försöka tänka




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-14 10:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
"Just Do It" stod det på en T-skirt och medans jag tänkte på betydelsen försvann blondinen i min hand
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP