Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration. Övergångar av Viksten


Verklighetens grymma värld

Verklighetens grymma värld
vad är den värd
Jag vill tillbaka till det som en gång va
då allting var som det ska
då blommorna luktade så skönt
då allt var vackert och grönt
Farväl denna underbara värld
fylld av lycka och flärd
Nu är jag gammal och trött
livet är ensamt och dött
Vad har jag att leva för
bäst att jag skyndar mig och dör
Jag blir saknad av få
så kan det gå




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-16 23:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Alla ska vi den vägen vandra
Ingen kan man klandra

2019-01-17

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=4BBZdO9WNR8

2019-01-17

  Viksten
Fyndig text
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP