Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till Solzjenitsyn


Gulag arkipelagen

Jag förstod
när dårskapen fått nog
men var oförmögen
att ge igen

Grävde sanningen ner
med den olycka det ger
när verkligheten lyste fram
i kommunismens ohyggliga famn

Då var jag redan död
i hunger och nöd
i arkipelagens bistra värld
var jag ingenting värd




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-17 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP