Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN OMUTBARA NATUREN

Det må romantiseras hur mycket
som helst om naturen,
men den är ändå grym,
och kanske just därför i behov
av romantik.

I vetenskapliga termer är den
motbjudande avskyvärd,
där allt äter allt,
även sitt eget avfall.

Om det är till någon tröst,
så är i var fall naturen
omutbart ärlig.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2019-01-18 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP