Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är din mor

min älskade

mitt vackraste begåvade under

min lilla stora trollunge

jag skall alltid höra ditt rop

tyst som högt

vara din hand

din värme

din stjärna

guida dig

....när du söker rot

i en vilsen värld.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-18 00:47



Bookmark and Share


  limerick
Vackert om den för vårt släktes fortbestånd så viktiga moderskärleken.
Alla barn är förstås värda en sådan mor.
2019-01-18

    ej medlem längre
En sådan mor..en sådan vacker själ!!
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP