Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22.10 - En fråga utan svar



Vad tänker du på?
Allt.
På allt du tänker på.
Eller vad är det du tänker på?
På dig och hur detta ska gå.

Då tänker jag mer än så.




Fri vers av Amalia J
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-18 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia J
Amalia J