Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

jag älskar dig

Så som blomman,

öppnar sig för regnet.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-07 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fint...
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP