Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ro

en sinnlig ro att släppa åror fria

en sinnlig ro att avbryta allt skvalp

ta fasta på tilliten i det trygga, ärliga

så många likasinnade

vi har varandra, låt dem ha sitt

Ett lugn i att lämna stormig tid

för en omdag, omtag, famntag

Ett lugn att vara i sig själv

Att bara vara

den man är.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-25 20:50



Bookmark and Share


  limerick
Gott råd att fånga dagen och ladda sina batterier.
2019-01-26

    ej medlem längre
Så sant...något alla borde sträva efter.. döda stress och alla onödiga "måsten."
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP