Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love's warmth


love's warmth...

your love turns the winter to warmth...

So hold me in your embrace...

But gently, my senses can melt in you.




Fri vers av salem
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-01-20 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

salem
salem