Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eternity in adoring


I am the beggar ...

at the doors of love...

donate me a potion ...

of eternal love...

and let my eyes stray ...

in your beauty forever...

there, where I can be immortal.




Fri vers av salem
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-11 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

salem
salem