Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och for vi till Seychellerna



I väster del av
den Indiska ocean
gungar ett
Seychelliskt paradis


Storslagenheten bor
uti var vrå och vik
vart strandsvall
formas av tropisk bris


Turkost hav
vitan sand
eldkoraller
ö-havsband


Palmklädd skog
hjärtformsnöt
fångar bild
rätt så söt


Hör majnastararnas
kvitterfuga och
rödgranna kardinalen
på bambustuga


Kreolskt kök
marin mat
naturstråk
reservat


Sällsynt art
raritet
viltlivstrik
hemlighet




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-20 19:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så vackert beskrivet, rena paradiset!
2019-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Ett land som en gång i tiden var socialistiskt.
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP