Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlösa i universum

utomjordingar 

som lämnade sin planet

alltid på resan

den andra utvisningen

från ett kosmiskt  paradis




Bunden vers (Tanka) av alicja lappalainen VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2019-01-22 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP