Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag ville säga

Av alla dom som går på jorden.

Iallafall dom som jag vet.

Så räcker inte orden

För du är en hemlighet

 

 

Allt jag ville säga har jag ju redan sagt.

Och för det jag känner finns ju inga ord.

 

Det jag ville ge är något som jag fått.

Så lyssna till mina tankar s

blir inget missförstått.

 

För länge sen.

När månen lyste klart

så hörde jag en saga

och kanske den är sann

 

. När du gått i alla fotspår

Och stannat i varje hamn

När du sett alla stjärnor

från en fjärran strand

 

. När tiden gått tillbaka

Och du gör om allting igen

Men du lever här och nu

Och inte sen.

 

Om du lyssnar till vad jag tänker

Och inte vad jag ber.

Så händer det som händer

Varken mindre eller mer

 

Nu har du svar på alla frågor

Jag har sagt allt jag vet

Utom kanske något litet.

Men det förblir min hemlighet.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Time's Galaxy
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-22 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Time's Galaxy
Time's Galaxy