Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Qvist

 

 

När jag tror jag såg dig sist 

Ja va en fågel och du va en kvist

Jag trodde så på dig 

för du höll ju upp hela mig..

 

Och när jag skulle flyga iväg 

så ville du ju stanna kvar 

och kunde inte komma loss 

På grund av ditt jobb förstås.

 

Så nu flyger jag omkring 

I en jättestor ring.

och landar på dig varje kväll

och då å då en helg.

 

Jag ser ditt fina  sken 

när du blir mer och 

mer

till en vacker gren. 

 

  jag ser inget slut på din fröjd


å gud va ja e nöjd !

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Time's Galaxy
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-06 17:40



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Denna gör en glad!
2021-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Time's Galaxy
Time's Galaxy