Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre Mening

på väggen bakom dig hänger hon som på ett upplyst kors

en brud i bla vit skjortel med svart rid hatt & flor

bilden är rökfylld med de andra som lärljungar

Sårbarheten i just det, precis bakom dig

...där något fattas

Ödets Knyck i ett sjukt paradoxalt liv

Utan att förstå det i stunden blev det min hjälp

till att hitta min inre mening, ett avslut

Jag som alltid strävat efter att få dig att hitta din. 

Vi blir så mycket bättre när vi strävar efter just mening

istället för makt med utdelning såsom erkännande

Men när inte ens luftens tid räcker för att fylla.

 

Förord: 

Om du kan hitta inre mening

utan att vänta dig någon tacksamhet

från omvärlden då är du fri. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-23 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP