Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burspråk Älska privatism när systemet havererar.

en klen utbyggnad av välfärdsystemet tellus

babianer på rad som slussar väntan till fångarna

Ni sitter på osmanska riket i er tro av makt

nåväl icke bemöda sig 15 besök för retur pant

2 rödljusfarter, 3 spräcka blodkärl och en flod

Cactjing...klirr Sir väs gnuggar stjärten

Medicin mekkat snurrar $$$$$$$

 Se där vad vinsten blir när en är bestämd

Att nödgas vara sin egna Dr i Dr Drs rum

Felbedömning är en allemansrätt men inte på bekostnad

av av av av

 

Älska privatism när systemet fallerar

Hallelujja till miljardärs sveket & tron

Kontakter är ALLT! Simsalabim trollspöt mitt!

 

Men visst, lika för alla? 

Rättvist?

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-24 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP