Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moral

Somliga går lyckligt barfota

Andra vill ha mer 

Somliga går skodda i olycka

Andra drar nytta av andras svagheter

Helt cyniskt för egen vinnings skull.

 

Hjälp andra! Den lilla tanken, det lilla du förmår

Gör om gör rätt du som ännu inte har. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-25 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP