Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näktar

Du kallar det för regering
Jag kallar det för enbärsbuske

Du står bakom hörnet med blomman
i handen
Jag tänktee p å när vi lekte i sanden

Du blomma brinner
och
jag försvinner




Fri vers (Fri form) av PinocchiosFunkisfestival
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-24 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinocchiosFunkisfestival