Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens Baksida II

 

 

Lika hemlig som månens baksida

Lika mystisk som Egyptens pyramider

Lika djup som världens oceaner

Lika varm som öknen i Sahara

Lika svallande som vågorna på våra stränder.

Lika evig som ett universum som aldrig tar slut.

Lika vacker som bladen på en ros.

Lika tydlig som ytan på ett klot.

 

Men det är ju hennes sista evighet.

Hon gör ju vad hon säger att hon vet.

 

Men som en enigmatisk gåta

har hon så svårt att förlåta.

Att hon tog vägen upp istället för ner

Men två är ju bättre än en hel.

 

Men då kommer hon på att de man får

är ju samma som man ger.

 

Lika hemlig som månens baksida.

Lika mystisk som Egyptens pyramider




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Time's Galaxy
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-24 18:21



Bookmark and Share


    golden poop
Skulle vilja sätta frågetecken efter ett par av meningarna, dessa:

Likt en enigmatisk gåta har hon svårt att förlåt?

Är inte två bättre än en hel?


2020-09-13

  JARNSAXA
Använd ordet lika en gång, dvs i första meningen, resten talar för sig själv. Bra vibb med styckena aom avslutat texten. Undrar över "Men två är ju bättre än en hel" I have no idea vad det betyder och stannar upp texten. I övrigt mycket kosmisk strålning.
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Time's Galaxy
Time's Galaxy