Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktatorn

Diktatorns bästa vän
är inte kärleken
lögnen är dess bästa pakt
den ger makt

Men det gäller att se upp
för en plötslig kupp
inget man kan förutspå
ingen kan man lita på

Plötsligt är dom där
med sina gevär
följ med oss ut
ditt liv är slut
ett skott
mot väggen kallt och rått

Makten dom tar
med nya lögner och förtryck
det är landets djävulsdryck











Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-24 18:26



Bookmark and Share


  Fulbergarn
bra skaldat

man känner nästan lukten av dem
2019-01-24

    Sefarge VIP
Betänkansvärd skrivelse!
Blåögd naivitet
föregår Diktatur!
2019-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Antisionismen/antisemitismen är på marsch i Sverige. I Malmö vågar judiska barn inte gå ensamma till skolan.
Tydligen finns det en hel del människor i Sverige som villigt och glatt skulle ställa upp på en eller flera kristallnätter.
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP