Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ej längre nu

 

En gång i tiden
Var
Jag ung och livfull

Ej längre nu

En gång i tiden,
Var
Kärleken mitt enda mål i livet

Ej längre nu

En gång i tiden
Flög
Drömmen i mig som en fjäril

Ej längre nu

En gång i tiden,
Var
Jag lika värd med alla andra människorna

Ej längre nu

En gång i tiden
Tyckte
Jag att alla människor är klart goda

Ej längre nu

En gång i tiden,
Hade
Tröttheten ingen plats i min kropp

Ej längre nu

Sjukdomen
Åldrandet
Och ensamheten

Svek och straffar mig så länge jag lever

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-01-25 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP