Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel fråga - enkelt svar

Jag ställde en enkel fråga,
det hade räckt om du svarat
JA eller NEJ -
jag fick en föreläsning.

Det dröjer innan jag vågar
ställa dig flera frågor.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-26 11:05



Bookmark and Share


  HelenaW
Du förmedlar känslan, den man får när man utsätts för dessa former av föreläsningar. Tyvärr vet jag känslan.
2019-01-31

  Öknens Ros VIP
Vissa människor håller ett helt föredrag istället för ett enkelt Ja eller Nej.
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP