Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktiv

Jag tar död på mig själv
Och jag är ju så medveten om det
Jag springer
Men från vad,
det vet inte ens jag
Jag är trött på att känna
Trött på att låtsas
Jag vill inte längre fly
Så snälla, låt mig stanna

Jag saknar det förflutna
Men jag skulle aldrig någonsin vilja gå tillbaka.
Så ge mig sorgen,
Ge mig smärtan.
Jag är så van vid känslan.




Fri vers av Ostabil
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-26 20:40



Bookmark and Share


  megalomys
https://www.forskning.se/2018/07/02/beloning-och-olust-tatt-kopplat-i-hjarnan/

2019-01-27

    Lolita95
att vara van vid känslan,
det är tomt när den är borta hur fruktansvärd den än är

2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ostabil

Senast publicerade
Destruktiv
Ängslan
* Se alla