Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön 6


Käre Gud, kom med Din kärleks kraft och ljus, hjälp oss att välja glädje.
Din motsats, de diaboliska krafterna, djävulen och hans demoner, vill
att vi släcker ned vårt hjärtas ljus, och väljer att grubbla i hopplöshet.
Jag har varit på Gudstjänst i eftermiddag, och känner mig uppfylld av
den Helige Ande, som berättar om sanningen om livet, och presenterar
kärlekens väg. Gud, kom till alla som vandrar i mörkret, och som synden
har i sin snara. Säg att det finns förlåtelse, upprättelse och revansch.
Kom till alla dom som befinner sig på botten av livet, ensamma
människor, psykiskt sjuka, missbrukare, fångar och alla andra.
Kom med Din kärleks kraft och ljus, bjud oss in i ditt välsignade hus.
Öppna våra ögon och hjärtan så att vi kan förstå livets mening.
Amen.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-27 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP