Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrverkerier

säg mitt namn högt

vad betyder det för dig

ropa det som nyårsaftonens fyrverkerier

eller säg det inte alls

där ute

här inne

Kommer du komma ihåg mig?

I efter tystnaden

Hur? Doften, känslan, skrattet

Ögonblickarna i ögonblicken 

Hur länge hålls jag du vi kvar

Glöm inte jag är

och var på riktigt

Var någonsin vi? 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-12 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP