Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellan… och…

 

Mellan,
Sömn och vakenhet
Vilar själen förvirrat och vaken

Mellan,
Eld och strid
Vandrar själen desperat och naken

Mellan,
Instängda dörrar och burar
Är min själ burat helt naken

Mellan,
Liv och död
Flyr jag för livet skakat

Mellan,
Vekligheten och lögnarna
Jags jag naken

Mellan,
Mig och mig själv
Vandrar drömmen i sin hals skuren

Mellan,
Jord och himmeln
Känner jag mig otrygg… huvud saken

Mellan,
Nej och ja till mina rättigheter
Trampas alla i min mage

Mellan,
Ni och jag
Ligger sanningen i sin blod död och naken

Mellan,
Du och jag
Går ett hemlig krig med all stridvagn och vapen

Mellan,
Solklart och dimmig
Ligger jag i min blod drunknat

 

 

 





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-01-28 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP