Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 27 januari 1945 öppnade soldaterna från den 60: e armén i första ukrainska fronten portarna till KL Auschwitz


Auschwitz "ett polskt koncentrationsläger"

martyrologi

förneka den anklaga

skuldbelägga folk




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-01-28 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP