Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLATSANNONS

som stålman bör du vara stark

och aldrig nånsin nudda mark

en stålman stod där andra stöp

en massiv macho man, en MÖP

vi godtar ingen kverulant

och om du skiljer dig markant

så är du knappast intressant

 

LARZ GUSTAFSSON 29/1 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2019-01-29 11:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Flexibel ska man också vara d.v.s hålla med bossen om allt.
Champisskylten på väggen, plåt, papp eller plast? Ny eller gammal? Näst Cuba Cola ädlaste läskeblasken.
2019-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP