Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rättvisa ärlighet är livsviktigt för ett bra mående.


källvattenkristall


en källa så klar
rättvisans smak den har
kärv dryck vi ofta får
men i hjärtat vi bättre mår
källvattenkristall ger själen toner som sjunga
högt i hjärta och lunga
ge oss vatten färglöst och klart
bättre än vin alltet så uppenbart
smaken som nektar droppar så klara
ur dunklet ljuset sig uppenbara

Livets klara hälsokälla




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-30 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP